ПОДХОДЯЩИЯТ ИТ МЕНИДЖМЪНТ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Ние пазим Вашата ИТ система здрава, надеждна и актуална! Всеки ден!

ЕКИПЪТ НА ТЪЧПОЙНТ ВСЕКИ ДЕН ДАВА ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, ЗА ДА НАПРАВИ КЛИЕНТИТЕ СИ ЩАСТЛИВИ!

В Тъчпойнт  работят както млади специалисти, така и хора с дългогодишен опит при внедряването на ИТ системи – всички те обединени от една цел: постигане на по-добри резултати чрез ежедневни и споделени усилия.  Нашите опитни специалисти притежават признати професионални сертификати, които да гарантират високото качество на услугите и решенията ни.
it_managment_90.png
Решения, които просто работят

ИТ мениджмънт на компютърна и комуникационна техника чрез гарантирано, надеждно и професионално обслужване! Ние ви предлагаме не просто поддръжка, а едно модерно ИТ управление за цялата Ви компания.

cloud_90.png
"Облачно" вече е предпочитаното време

В Тъчпойнт ние вярваме, че внедряването на облачни услуги може да доведе до значителни ползи, главната от които е по-богат избор и гъвкавост при проектиране на ИТ инфраструктурата.
code_90.png
Разработка на интернет страници и SEO

Комбинация от визия, богата функционалност и лесна навигация, които подчертават корпоративната идентичност – това е само част от всичко, което Тъчпойнт ще Ви предложи!
infrastructure_90.png
Проектиране и изграждане на мрежи

Независимо дали се налага да създадете една изцяло нова инфраструктура, да замените някоя остаряваща мрежа или да разширите нейния капацитет, можете да разчитате на Тъчпойнт във всяко направление!
laptop_90.png
Консултация, доставка, сервиз

Нашите приоритети са бърза доставка и обслужване, предоставяне на иновативни и информирани решения и индивидуален подход към всеки клиент.
security_90.png
Архивиране и възстановяване на данни

Тъчпойнт има дългогодишен опит в диагностиката, достъпването и възстановяването на данни от всякакъв тип носители на цифрова информация – възстановяване на повредени файлове, възстановяване на изгубена и повредена информация и пароли за достъп и т.н.
ИТ услиги ит Тъчпойнт
content-logo_tp1.jpg
111_60_shadow.png
IT мениджмънт
Софтуер, хардуер, комплексни решения
Уеб дизайн, корпоративна идентичност и интернет страници
ИТ инфраструктура и мрежово окабеляване

Мислим! И добавяме качество!

Предлагаме много повече от добре управлявана ИТ услуга – ние се уверяваме ежедневно, че клиентите ни имат всичко, от което имат нужда много преди те самите да са осъзнали тази нужда. И правим всичко това достъпно, гъвкаво, прозрачно, ефективно. Въпреки бързото развитие на информационните технологии, ние се стремим винаги да предложим решение, което ще е актуално не само днес, а инвестицията ще е максимално дългосрочна и стойносттна.
0
Завършeни проекти
0
Издадени сертификати
0
Доволни клиенти
0
Отдадени служители

ПЛАВНИ СТЪПКИ. БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ.

Ние сме креативни, иновативни, педантични, мислещи. Гарантираме, че на всеки проект ще бъде отделено нужното внимание, качество и лично отношение. За нас е важно клинентите ни да знаят, че ще получат най-добрата услуга с най-доброто съотношение цена-качество. Обичаме да изненадваме с иновативни идеи. И да ги прилагаме с успех!
Ние сме отговорни и организирани
Ние комуникираме и обясняваме
Ние проверяваме и отчитаме резултатите

СИЛНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ В ЕДИН ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН


Е К И П

Ние в Тъчпойнт вярваме, че екипът ни е силен, защото е съставен от силни, открояващи индивидуалности.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС


НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Ние разчитаме на собствен екип от професионалисти, но и на сигурни, проверени и доверени партньори, които допълват нашите услуги и портфолио.
cisco_125.jpg
hp_125.jpg
moto_125.jpg
zyxel_125.jpg
zebra_125.jpg
dlink_125.jpg
zebra_125.jpg
sony_125.jpg
ibm_125.jpg
dell_125.jpg
casio_125.jpg
lenovo_125.jpg
ruckus.png
aerohiv.png