Лого - Тъчпоинт

КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Абонаментна ИТ компютърна поддръжка на най-високо ниво! Сигурност, спокойствие и надеждност!

Екип от доказани ИТ специалисти, които се грижат за Вашия хардуер и софтуер 24/7. Услугата компютърна поддръжка Ви предоставя възможност да получите бърза и адекватна реакция от нашия екип.

Осигурен постоянен мониторинг на състоянието на Вашите компютри, лаптопи, таблети, смартфони, сървъри и др., както и цялостна поддръжка на ИТ инфраструктурата на Вашия бизнес.

Ние в Тъчпойнт работим чрез метода "Отдалечен достъп", но при необходимост не се колебаем да Ви посетим на място, колкото и време да е необходимо, до пълното отстраняване на проблема, който имате.

Всички наши клиенти, които ползват услугата абонаментна компютърна поддръжка, ползват преференциални цени при закупуване на компютри, компютърни конфигурации, лаптопи, таблети, смартфони, както и всякакъв вид лицензиран софтуер.

TOUCHPOINT вече пусна в редовна употреба специализирана тикет система за абонаментна компютърна поддръжка, която ще предоставя възможност на клиентите ни да пускат своите тикети / билети директно от нея, като задават приоритет на всеки такъв според необходимостта си.

Нека не забравяме, че абонаментната компютърна поддръжка представлява съвкупност от няколко ИТ услуги, коити са обединени в тази категория.

  • Софтуерна поддръжка
  • Хардуерна поддръжка
  • Поддрръжка на компютърни мрежи
  • Поддръжка на сървъри

И не на последно място, абонаментната компютърната поддръжка спестява много финансови средства, като Ви гарантира отлично качество на услугата. Без значение дали сте малка, средна или голяма компания или частно физическо лице, Вие можете да станете наш клиент!

Лесно е! Свържете се с нас от контактната форма, използвайте лайв чат прозореца или ни позвънете на тел: 02 4475 124

DLink-logo.jpg
acer.gif
hp-logo-150.jpg
photo.jpg
new_microsoft_logo_150.jpg
IBM.jpg
Dell_Logo.jpg
lenovo.jpg
fujitsu_150.jpg
Asus-150.jpg
Toshiba-Logo-110.jpg
Apple-Logo-black-130.jpg