Лого - Тъчпоинт

КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Абонаментна ИТ компютърна поддръжка на най-високо ниво! Сигурност, спокойствие и надеждност!

Екип от доказани ИТ специалисти, които се грижат за Вашия хардуер и софтуер 24/7. Услугата компютърна поддръжка Ви предоставя възможност да получите бърза и адекватна реакция от нашия екип.

Осигурен постоянен мониторинг на състоянието на Вашите компютри, лаптопи, таблети, смартфони, сървъри и др. Както и цялостна поддръжка на ИТ инфраструктурата на Вашия бизнес.

Ние в Тъчпойнт работим чрез метода "Отдалечен достъп", но при необходимост не се колебаем да Ви посетим на място, колкото и време да е необходимо, до пълното отстраняване на проблема, който имате.

Всички наши клиенти, които ползват услугата абонаментна компютърна поддръжка, ползват преференциални цени при закупуване на компютри, компютърни конфигурации. Както и лаптопи, таблети, смартфони, както и всякакъв вид лицензиран софтуер.

TOUCHPOINT вече пусна в редовна употреба специализирана тикет система за абонаментна компютърна поддръжка. Тя ще предоставя възможност на клиентите ни да пускат своите тикети / билети директно от нея. Също така и да задават приоритет на всеки такъв според необходимостта си.

Нека не забравяме, че абонаментната компютърна поддръжка представлява съвкупност от няколко ИТ услуги, които са обединени в тази категория.

  • Софтуерна поддръжка

  • Хардуерна поддръжка

  • Поддрръжка на компютърни мрежи

  • Поддръжка на сървъри 

И не на последно място, абонаментната компютърната поддръжка спестява много финансови средства. А това Ви гарантира отлично качество на услугата. Без значение дали сте малка, средна или голяма компания или частно физическо лице, Вие можете да станете наш клиент!

Лесно е! Свържете се с нас от контактната форма, използвайте лайв чат прозореца или ни позвънете на тел: 02 4475 124

DLink-logo.jpg
acer.gif
hp-logo-150.jpg
photo.jpg
new_microsoft_logo_150.jpg
IBM.jpg
Dell_Logo.jpg
lenovo.jpg
fujitsu_150.jpg
Asus-150.jpg
Toshiba-Logo-110.jpg
Apple-Logo-black-130.jpg