ИТ одитиране, оценка на ИТ риск

ОБЛАЧНИ УСЛУГИ

"Облачно" вече е предпочитаното време

Облачни услуги и приложението им в малките и средни компании е източник на много дебати и погрешно възприемана информация. Терминът Cloud в днешно време е широко използвано понятие. Но често се злоупотребява с него, което води до това много компании да не знаят не само как, но и дали въобще да го използват.

В Тъчпойнт ние вярваме, че внедряването на облачни услуги може да доведе до значителни ползи. Главната от които е по-голям избор и гъвкавост при проектиране на IT инфраструктурата. Въпреки това, както при всяка друга технология, внедряването на облачни услуги трябва да се разгледа в светлината на общите изисквания и насоки на бизнеса. Предимствата на клауда са много:

 

  • По-голяма сигурност на съхраняваната информация
  • Един ресурс/хардуер се използва от много хора
  • Лесно и сигурно споделяне на информация помежду си
  • По-малко разходи за бизнеса Ви
  • По-лесна поддръжкаНашите консултанти, инженери и търговци ще Ви насочат в процеса на вземане на решения, за да се установи дали и по какъв начин облачната технология е точно за Вас.

Тъчпойнт има дълга история в хостинг услугите и чистите облачни технологии и сме готови не само да Ви консултираме, но и да Ви предложим съответните продукти и услуги, свързани с цялостната облачна миграция.

Предлагаме изготвянето на облачни инфраструктурни проекти - дизайн, проектиране, доставка и внедряване на облачни решения. Тъчпойнт е изпълнила успешно редица облачни проекти, които варират в мащаб, продължителност и сложност.

Нашият дългогодишен опит, съчетан с квалификацията на нашите специалисти гарантира, че ние доставяме системи за качество в рамките на крайния срок и в рамките на заложения бюджет.

DLink-logo.jpg
acer.gif
hp-logo-150.jpg
photo.jpg
new_microsoft_logo_150.jpg
IBM.jpg
Dell_Logo.jpg
lenovo.jpg
fujitsu_150.jpg
Asus-150.jpg
Toshiba-Logo-110.jpg
Apple-Logo-black-130.jpg