Лого - Тъчпоинт

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Проектирането и изграждането на система за видеонаблюдение е индивидуален процес за всеки отделен клиент. Затова Тъчпойнт подхожда изключително прецизно, съблюдавайки конкретните изисквания и нужди на клиентите. Неоспорим факт е, че изграждане на такива системи намалява престъпността в пъти, повишава се производителността на труда и се увеличава сигурността на следените обекти.

Проектирането на системата за видеонаблюдение не включва само монтирането на камери и записващи устройства. Качествено проектираната и изградена система изисква добър екип от проектанти и техници за разгръщането на възможностите на системата. Добре подбраните елементи на системата ще доведе до получаване на оптимална цена и възможности.

Тъчпойнт е в партньорство с водещи вносители на системи за видеонаблюдение и аксесоарите за тях. Предлагаме видеорекордери, камери за денонощно наблюдение, IP камери, захранвания, клеми, букси, кабели, аксесоари и специализирани камери в голямо разнообразие и наличност. Екипът от специалисти и инженери ще Ви предложи най-добрия проект за изграждане на система за видеонаблюдение и ще го изпълни в кратки срокове и качествено.

След изтичане на гаранционния период можем да Ви предложим и подръжка на системата в рамките на работния ден, с цел да не се лишавате от ползите на системата си.