Лого - Тъчпоинт

Телефонни централи

Телефонни централи от водещи производители с гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Качествените телефонни централи, които TouchPoint Ви предлага, Ви гарантират безпроблемни и евтини комуникации. Посредством VOIP технологията Вие ще бъдете свързани с цял свят, като това ще бъде на изключително благоприятна за Вас цена.

Телефонните централи, които предлагаме, са на преференциални цени за всички свои клиенти. Това е едно от многото предимства, които клиентите на договор за IT поддръжка на TouchPoint получават. Ние работим само с производители, които са доказани брандове на пазара. Предлагаме VOIP централи от следните марки:

 

Поддръжка на телефонни централи

Поддръжката на телефонни централи на месечен и годишен абонамент. За да имате спокойствието, че всички Ваши клиенти ще бъдат винаги във връзка с Вас. Поддръжката на телефонните централи, която TouchPoint предлага е както за закупено и инсталирано оборудване от нас, така и за клиети които са ни намерили в последствие. Поддръжката включва:

  • Увеличаване на капацитета на телефонните централи, когато това се изиска от клиента.
  • Ъпгрейд и ъпдейти софтуер на телефонна централа.
  • Конфигуриране и преконфигуриране на настройките с цел добавяне или премахване на дадени функции на телефонна централа.
  • Въвеждане на рестрикции и права на достъп, когато това се изисква от клиента.
  • Профилактика на телефонните апарати, подмяна на кабели и др.
  • Ремонт на телефонните апарати, свързани в мрежата на телефонната централа.
  • Конфигуриране и преконфигуриране в инсталацията на вътрешни точки в мрежата на телефонната централа.
  • Поддръжка на телефонните централи, закупени доставени и инсталирани от TouchPoint.bg.
  • Сключване на договор за поддръжка на телефонните централи.
  • Следгаранционна поддръжка на телефонните централи.

 

VOIP телефонията има няколко основни предимства, които са в полза на потребителите. И тук нещата са еквивалентни с тези при трансфера на данни, при VOIP телефонията стандартите се развиват, за да се постигнат максимално високи скорости за обработка и доставка на VOIP пакетите. Много компании за телефонните централи са в постоянна надпревара, кой да предостави по-качествен и по-евтин продукт на пазара, който продукт да постига по-висока оперативна съвместимост при стандартите за свързаност на няколко компании помежду им.

Предимства на VOIP телефонията

VOIP телефонията има няколко основни предимства, които са в полза на потребителите. И тук нещата са еквивалентни с тези при трансфера на данни, при VOIP телефонията стандартите се развиват за да се постигнат максимално високи скрорсти за обработка и доставка на VOIP пакетите. Много компании за телефонните централи са в постояна надпревара, кой да предостави по-качествен и по-евтин продукт на пазара. Който продукт да постига по-висока оперативна съвместимост при стандартите за за свързаност на няколко компании помежду им.
 
yealink_120.jpg
cisco2.jpg
epigy_120.jpg
photo.jpg
Zyxel_150.jpg
yeastar_120.jpg