НАШАТА ИСТОРИЯ

мечти, умения и поглед напред
Създадохме Тъчпойнт не просто с желание за развитие на една по-добра и различна ИТ компания от нов тип – бяхме убедени, че ще се превърнем в предпочитан доставчик на ИТ услуги, на лично и отговорно отношение към желанията и нуждите на всеки клиент.

Предлагаме гъвкав ИТ мениджмънт, професионално изпълнение на ИТ проекти и експертни ИТ консултации. Доставяме ИТ услуги на малки и средни компании както на територията на България, така и на международно ниво.

Вече повече от 15 години екипът на Тъчпойнт помага на клиентите си да подобрят своето бизнес позициониране чрез подобряване на ИТ инфраструктурата и ИТ оптимизиране. Професионализмът на нашия екип в съчетание с уникалната функционалност на предоставяните услуги гарантира бързо, надеждно и отговорно обслужване. Стремим се винаги към създаване на дългосрочни партньорства, които добавят стойност към бизнес процесите.

Преди всичко ние се фокусираме върху това, което има значение за нашите клиенти: предоставяне на качествени услуги в срок и в рамките на определения бюджет.
0
Завършeни проекти
0
Издадени сертификати
0
Доволни клиенти
0
Отдадени служители

ПЛАВНИ СТЪПКИ. БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ

Предлагаме много повече от добре управлявана ИТ услуга – ние се уверяваме ежедневно, че клиентите ни имат всичко, от което имат нужда много преди те самите да са осъзнали тази нужда.
И правим всичко това достъпно, гъвкаво, прозрачно, ефективно.
Въпреки бързото развитие на информационните технологии, ние се стремим винаги да предложим решение, което ще е актуално не само днес, а инвестицията ще е максимално дългосрочна и стойностна.
Ние сме отговорни и организирани
Ние комуникираме и обясняваме
Ние проверяваме и отчитаме резултатите

СИЛНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ В ЕДИН ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН


Е К И П

Ние в Тъчпойнт вярваме, че екипът ни е силен, защото е съставен от силни, открояващи индивидуалности.
Viktor-Tinev-225_3.jpg

ВИКТОР ТИНЕВ

Основател и управител
За една компания може да се съди много по нейния собственик и управител. Основателят на Тъчпойнт е Виктор Тинев: мениджърът, доказал се в годините с висок професионализъм, амбиция, многостранни и детайлни познания не само в областта на Информационните технологии, но и в управлението на всички бизнес процеси, които съпътстват живота на една компания. Фактът, че е започнал кариерата си от най-ниското стъпало в областта и с годините се е издигал постепенно до високи управленски нива, му дава задълбочени познания и детайлен поглед върху всеки един ИТ процес или услуга.

Виктор Тинев е харизматична и положителна личност. Енергичен, емоционално интелигентен, отдаден на бизнеса и на клиентите си, отговорен към личния си живот и постижения, а това, което най-много привлича хората към него е, че винаги държи на дадената дума и прави невъзможното, за да постигне повече от обещаното. Перфекционизмът му е качестовото, което издига Тъчпойнт и я превръща в една различна, успешна компания.
Evgeni-Stefanov_p225.png

ЕВГЕНИЙ СТЕФАНОВ

Оперативен мениджър
Прецизност и поглед към детайлите! Всеки ИТ специалист би поискал тези качества за себе си! Но наред с тях, Евгений притежава един куп други умения, познания, дипломи, сертификати. Завършва Компютърни системи и технологии в Технически университет, гр. Варна, а след това и магистратура със специалност Мобилни оптични комуникации в същия университет. Комуникативен, изключително интелигентен, широко скроен, лъчезарен, той ще зарежда деня Ви не само с усмивка, но и с работещи и безотказни ИТ системи. Което всъщност е призванието и работата му.
ana-tineva_2251.jpg

АНА ТИНЕВА

Длъжностно лице по защита на данните
cveti-338x225.jpg

ЦВЕТЕЛИНА КАЛКОВСКА

Графичен дизайнер и копирайтер
angel-338x225.jpg

АНГЕЛ АНГЕЛОВ

Уеб програмист
Kristy_225.jpg

КРИСТИЯН КИЧЕВ

Експерт дигитални изкуства и мултимедия
kris-338x225.jpg

КРИСТИАН МИЛЧЕВ

Младши Уеб програмист
marto-338x225.jpg

МАРТИН СПАСОВ

ИТ Специалист
evgeni-338x225.jpg

ЕВГЕНИ МЛАДЕНОВ

ИТ Специалист